Elektriker-Service Verdal AS
Vi søker etter deg som ønsker nye utfordringer og ønsker å være med i utviklingen av en fremtidsrettet bedrift

Ledig stilling som elektriker

Elektriker-Service Verdal AS er en EL-installatørbedrift med 8 ansatte. Selskapet ble startet i 2002 av Stein Gunnar Bjørgvik som i dag er både installatør og daglig leder. Vi dekker i dag oppdrag rundt omkring i hele Nord-Trøndelag og har tilholdssted i Verdal.

I Elektriker-Service besitter vi en høy kompetanse innenfor de områder som omfattes i virksomheten. Vi har dyktige montører som kan ivareta de fleste installasjonsoppgaver og skal være en betydelig og konkurransedyktig aktør i markedet. Med kunden i fokus skal vi levere helhetlige løsninger og produkter til riktig tid og pris.

Vi påtar oss alle typer oppdrag innen installasjon, montasje og vedlikehold av elektriske anlegg i privat og bedriftsmarkedet.

På grunn av stadig økende etterspørsel søker vi nå etter en elektromontør med fagbrev gr L. Du må være veldig serviceinnstilt, kundevennlig, selvgående med ansvar for egne kunder, nøyaktig og løsningsorientert. Man må kunne beherske både norsk og engelsk muntlig og skriftlig. Førerkort kl. B. er et krav. Videre er det alltid hyggelig med god orden, positivitet og interesse for faget.

Arbeidsoppgaver vil være varierende da vi har mange ulike oppdragsgivere. 

Vi kan tilby konkurransedyktig lønn, godt arbeidsmiljø med hyggelige kollegaer, god pensjonsordning, varierende og utfordrende arbeidsoppgaver, firmatelefon og firmabil. I tillegg legger vi til rette for videreutdanning og gir også mulighet for medeierskap etter en viss tid.

Vi håper å høre fra deg og at du ønsker å være en del av vårt team.

Søknader kan sendes pr post til Neptunvegen 4C, 7652 Verdal eller på epost post@elektriker-service.no

Eventuelt kan du trykke på knappen

For å si noen ord om deg selv og sende til oss.